EIT RM, Kursseja tohtoriopiskelijoille: Tuotekehitys ja Tuotteistaminen (10 op)

Maanantai, elokuu 14, 2017 - 10:00 - Sunnuntai, elokuu 27, 2017 - 16:00

Advanced Materials Doctoral Programme (ADMA-DP) on EIT Raw Materials -organisaation rahoittama, kahdeksan partnerin perustama kansainvälinen KAVA-hanke (Aalto University, DIMECC, GTK, KTH Royal Institute of Technology, University of Padova, Delft University of Technology, Tallinn University of Technology, University of Oulu).

Hanke järjestää ensimmäisen tohtoriopiskelijoille suunnatun intensiiviopiskelujakson, First Intensive Training School, Oulun yliopistolla 14-27.8.2017. Myös yritysten edustajat, julkisten organisaatioiden henkilöt sekä muut kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan!

Intensiivijakson tavoitteena on kohentaa raakamateriaalien alalla työskentelevien henkilöiden yrittäjyys- ja innovaatiotaitoja tarjoamalla tietoa tuotehallinnasta. Hyvin hoidettu tuotehallinta on keskeinen menestystekijä kaikenkokoisille yrityksille, pk-yrityksistä laajoihin konsortioihin. Vaikka tuotteet ovat välineitä, joilla yritykselle tuodaan tuloja, usein niitä ei arvosteta tai johdeta riittävästi. Kursseilla vahvistetaan osallistujien valmiuksia kaupallisten innovaatioiden tai tutkimuksen parissa työskentelyyn, ja luodaan edellytyksiä myös oman yrityksen perustamiselle.

Opettajina toimivat alan rautaiset ammattilaiset; PhD Arto Tolonen, PhD Jukka Majava ja Professori Harri Haapasalo Oulun yliopiston Teknillisen tiedekunnan Tuotantotalouden yksiköstä. Heidän vahva teollinen tausta ja uusin tutkimustieto luovat erinomaiset edellytykset kokonaisvaltaisen näkemyksen saamiselle aiheesta.

Katso kurssin ohjelma ja lisätietoja täältä

Ilmoittaudu kursseille tästä linkistä

Tutustu ADMA-DP KAVA-projektin nettisivuihin