Liiketoiminnan ja osaamisen digitaalinen jalostaminen

Keskiviikko, marraskuu 15, 2017

Digitaalisuus muuttaa ja murtaa toimintaympäristöämme. Se yhdistää aiemmin kaukana toisistaan tai erillään olleita teknologioita, muovaa yhteistyöverkostoja ja tuo esiin uusia toimijoita. Yksi heistä ovat nuoret, jotka ottavat käyttöön ja jalostavat digitaalisuuden mahdollistamia toimintatapoja. Luovuus ja innovaatiot ovat osaamisen, osallistumisen ja liiketoiminnan kehittämisen avaintekijöitä digitaalisessa ympäristössä.

Oulun yliopisto järjestää Digital fabrication for business and education -seminaarin 15. marraskuuta 2017 klo 9-16 Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella. Tule osallistumaan seminaariin, jonka kutsuttuja asiantuntija-alustajia ovat Martin Steinert, Kai Hakkarainen ja Pirita Seitamaa-Hakkarainen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://interact.oulu.fi/fab-lab-seminar

Ohjelma, seminaari on englanninkielinen

Morning session: addressing education

9.00-10.00 Opening session