yhteistyö_yrityksille

Yhteistyö

Teknillinen tiedekunta tarjoaa monipuolisia yhteistyömahdollisuuksia tiedekunnan ja yhteisöjen välillä. Oulussa tekniikkaa opiskellaan, opetetaan ja tutkitaan tiiviissä yhteistyössä kotimaisen ja kansainvälisen teollisuuden, tutkimuslaitosten sekä viranomaistahojen kanssa.

Tutkimuksessa Teknillinen tiedekunta toimii kaikilla Oulun yliopiston strategian mukaisilla painoaloilla. Tutustu Oulun yliopiston yhteistyön eri mahdollisuuksiin.

Teknillinen tiedekunta ja sen tutkimusyksiköt ovat avoimia yhteistyölle! Tarjoamme yhteistyökumppaniksi satoja tutkijoita, nohevia teekkareita sekä laajan projekti- ja tutkimusportfolion. Tämän lisäksi kauttamme pääset kosketuksiin laajempaan Oulun innovaatioallianssin yhteistyöverkostoon. Lue lisää mitä tarjoamme:

• Yrityksille
  • Tutkijoille