Hyödynnä kansainvälinen osaaminen

Oulun yliopistossa tekniikan alaa edustavissa kolmessa tiedekunnassa opiskelee yhteensä noin 200 monipuolisella kulttuuri- ja kieliosaamisella varustettua ulkomaalaista tutkinto-opiskelijaa 7 englanninkielisessä maisteriohjelmassa. Kaikilla kansainvälisten maisteriohjelmien opiskelijoilla on pohjatutkintona vähintään alempi korkeakoulututkinto ja suurella osalla myös työkokemusta kotimaastaan.

Nämä kansainväliset osaajat ovat yrityksesi käytettävissä!

Voit hyödyntää kansainvälisiä osaajiamme mm. työharjoittelun, opinnäytetyötoimeksiantojen tai projektitöiden kautta. Ota yhteyttä, niin keskustellaan miten voisimme parhaiten valjastaa kansainvälisten opiskelijoidemme osaamisen palvelemaan yritystäsi.

Langatonta tietoliikennetekniikkaa

WCE – Master’s Programme in Wireless Communications Engineering

Vesi- ja ympäristötekniikkaa ja puhdasta tuotantoa

BEE – Master’s Programme in Environmental Engineering