Automaatiolla tehokkuutta energiajärjestelmiin: tuotanto ja kulutus mukautuvasti tasapainoon

Keskiviikko, huhtikuu 5, 2017 (Koko päivä)

Pvm: Keskiviikko 5.4.2017
Aika: Klo 10.00 - 16.00
Paikka: Saalastinsali, Linnanmaan kampus, Oulun yliopisto (Pentti Kaiterankatu 1, Oulu)
Järjestäjät: Oulun yliopiston Teknillisen tiedekunnan Automaatiotutkimusyhteisö, Automaatioseura, TEKES Fiksu kaupunki-ohjelman KLEI-hanke
Ilmoittautuminen: 3.4.2017 mennessä, ei osallistumismaksua
Nettisivut ja ilmoittautuminen: http://www.oulu.fi/ttk/automaatioseminaari

Seminaarissa pureudutaan ajankohtaisiin energiantuotannon ja –kulutuksen aiheisiin erityisesti automaation näkökulmasta. Esitysten pitäjinä ovat kansainvälisesti arvostetut energia-alan ammattilaiset. Tapahtuma toimii samalla TEKES Fiksukaupunki-ohjelman KLEI-hankkeen tulosseminaarina. Yritykset ovat tervetulleita esittelemään tuotteitaan ja käyttämään kommenttipuheenvuoroja. Tiedekunnan tutkimusyksiköiltä toivotaan Saalastinsalin aulaan posteri- ja roll-up-esittelyitä.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisää kalenteriin