Innovaatioenkelit_cee

Yrityksille

Tarvitsetko tutkimus- ja kehitysapua tai yrityskumppania? Mahtuuko taskuusi rahaa?

Täältä löydät sieluveljiä ja oikeat rahoituskanavat innovaatiollesi. Saat nopeasti oikean tutkimusosaamisen ja opiskelijatyöpanoksen yrityksesi käyttöön.

Tarvitsetteko tietyn alan osaajia tai kumppaneita? Meillä on laaja ja ylläpidetty rekisteri eri alojen yrityksiä ja tutkijoita Suomesta ja ulkomailta. Saatte tarpeeseenne sopivat yhteystiedot meiltä ilmaiseksi. Jos pelkät yhteystiedot eivät riitä teille, voidaan yhteistuumin viedä ideoitanne eteenpäin! Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi. Autamme mielellämme.

Yhteistyötä voidaan tehdä myös opiskelija- ja kurssitöiden muodossa. Yhteistyömuotoja ovat muun muassa harjoitustyöt, kandintyöt ja diplomityöt. Olemme kiinnostuneita niin isoista kuin pienistäkin ongelmista. TTK:n opiskelijoita voi myös rekrytoida harjoittelijoiksi. Harjoittelijalle on mahdollista hakea harjoittelutukea, jolla korvataan osa harjoittelijan palkkaamisesta työnantajalle aiheutuvista palkkakustannuksista.

Lisätietoa opiskelijoiden rekrytoinnista

Tarjoamme:

• Tutkijaverkostot uudelle tutkimukselle ja kehitykselle
  • Partneriyritykset Suomesta ja ulkomailta
  • Apua rahoituksen hakemiseen sekä koordinointia yhteiskehityshankkeille
  • Opiskelijatöitä laidasta laitaan
  • Harjoittelijoita