Tutkijoille

Etsitkö ideallesi yritystä tai tutkimuksen yhteistyökumppaneita? Me etsimme sinulle yhteistyökumppanin!

Tule luovaan tutkimusympäristöön, jossa voit saada työsi hedelmät yritysten ja muun tutkimusyhteisön käyttöön. Tai tule itse mukaan yrittämään ja perustamaan yritystä! Tekniikan ja luonnontieteiden lisäksi verkostossamme on mukana taloustieteilijöitä, yhteiskuntatieteilijöitä, sosiologeja, humanisteja ja terveysalan ammattilaisia sekä opiskelijoita.

Tarvitsetteko tietyn alan osaajia tai kumppaneita? Meillä on laaja ja ylläpidetty rekisteri eri alojen yrityksiä ja tutkijoita Suomesta ja ulkomailta. Saatte tarpeeseenne sopivat yhteystiedot meiltä ilmaiseksi. Jos pelkät yhteystiedot eivät riitä teille, voidaan yhteistuumin viedä ideoitanne eteenpäin! Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi. Autamme mielellämme. Oulun yliopiston ulkopuolisille tutkijoille toimimme yhden luukun kontaktipisteenä koko tiedekunnan tutkimusosaamiseen.

Tarjoamme:

• Tutkimustulosten tuotteistus
  • Potentiaaliset yhteistyöyritykset joilla tarvetta tutkimuksen tuloksille
  • Oulun innovaatioallianssin tutkijaverkosto
  • Yhden luukun pysäkki TTK:n tutkimusosaamiseen
  • Apua rahoituksen hakemiseen sekä koordinointia kehityshankkeille

Ota yhteyttä:

Yhteydenottolomake >>