Kuinka löydän pääohjaajan?

Jos sinulla ei ole vielä tiedossa sopivaa pääohjaajaa ja/tai muita ohjaajia, niin on olemassa Oulun yliopisto tutkii - tietokanta, jonne kerätään ja jossa vuosittain ylläpidetään tietoja Oulun yliopiston asiantuntijoista ja heidän erilaisista asiantuntijatehtävistään. Tietokannasta voi helposti hakea tietyn aihealueen asiantuntijaa, sekä julkaisuja.

Yliopiston puhelinluettelosta löydät tarvittaessa yhteystiedot, jos niitä ei ole yllämainitussa tietokannassa.

Lisäksi toinen hyödyllinen lähde on Jultika-julkaisutietokanta (ylläpitäjä Julkaisupalvelut), jossa on elektronisesti saatavilla Oulun yliopiston sarjajulkaisuja. Jultikasta löydät lähes kaikkien Oulun yliopistossa tehtyjen väitöskirjojen sähköiset versiot.

Myös etsimällä yksiköiden, laitosten ja tiedekuntien sivuilta löytää useimmiten esittelyt eri tutkimushankkeista ja niiden yhteyshenkilön (tutkimusryhmän johtaja).

Tarkistathan myös löytyykö kiinnostustasi vastaavaa hakua Avoimet tohtoriopiskelijapaikat -sivulta (linkit työpaikkailmoituksiin).

Viimeksi päivitetty: 2.7.2014