Tieto- ja sähkötekniikan tohtorikoulutustoimikunta

Toimikunnan kokousaikataulu 2017

Helmikuu 21. klo 9.15 (KE1021-1, Opiskelijakeskus, Linnanmaa)
Maaliskuu 30. klo 9.15 (KE 1021-2, Opiskelijakeskus, Linnanmaa)
Huhtikuu 27. klo 9.15 (KE 1021-2, Opiskelijakeskus, Linnanmaa)
Toukokuu 23. klo 9.15 (KE 1021-2, Opiskelijakeskus, Linnanmaa)
Kesäkuu 15. klo 9.15 (KE 1021-2, Linnanmaa)
Kesäloma

Elokuu 24. klo 9.15 (KE 1021-2, Opiskelijakeskus, Linnanmaa)
Syyskuu 21. klo 9.15 (KE 1021-2, Opiskelijakeskus, Linnanmaa)
Lokakuu 26. klo 9.15 (KE 1021-2, Opiskelijakeskus, Linnanmaa)
Marraskuu 23. klo 9.15 (KE 1021-2, Opiskelijakeskus, Linnanmaa)
Joulukuu 14. klo 9.15 (KE 1021-2, Opiskelijakeskus, Linnanmaa)

TÄRKEÄÄ: Kaikki kokousmateriaalit tulee toimittaa vähintään 10 päivää ennen kokousta.

Toimikunnan kokoonpano ja esittelijät

Puheenjohtaja Prof. Timo Rahkonen, sähkötekniikka, Elektroniikan piirit ja järjestelmät (CAS)

• Varajäsen: Dos. Ilkka Nissinen, sähkötekniikka, Elektroniikan piirit ja järjestelmät (CAS)

Varapuheenjohtaja Prof. Tapio Seppänen, tietotekniikka, Konenäön ja signaalianalyysin tutkimuskeskus (CMVS)