Nordkalk lahjoittaa 10 000 euroa

Nordkalk on lahjoittanut 10 000 euroa Oulun yliopiston kaivannaisalan koulutukseen ja tutkimukseen. Kalkkikivipohjaisia tuotteita ja ratkaisuja tarjoavalle kaivosyhtiölle on tärkeää, että kasvavalle alalle saadaan uusia osaajia varmistamaan kestävän kaivostoiminnan tulevaisuus. Oulun yliopisto panostaa kaivannaisalan osaamiseen ja vahvistaa profiiliaan pohjoisten luonnonvarojen ja kestävän kehityksen alueella.

”Nordkalk on mukana tukemassa kaivannaisteollisuuden tutkimusta ja koulutusta, sillä haluamme varmistaa osaamisen säilymisen ja hyvien työntekijöiden saamisen myös tulevaisuudessa. Oululla on hyvä sijainti pohjoisessa, jossa monet kaivoksetkin ovat, ja siksi se on luontainen paikka tarjota kaivosalan koulutusta”, toteaa Nordkalkin toimitusjohtaja Hannu Hautala.

Lisätietoja:

Hannu Hautala