Jos pärjäät täällä, pärjäät missä vaan

Tervetuloa Oulun yliopiston Abipäiville Linnanmaan kampukselle keskiviikkona 7.11.2018 klo 9.00-15.00 tai torstaina 8.11.2018 klo 9.00-15.00. Sisäänkäynti tapahtumaan on tänä vuonna uudelta pääovelta 2T, Erkki Koiso-Kanttilan katu 3.

Olemme koonneet Väylän varrelle kaikki tärkeät asiat valintasi tueksi. Pääset tapaamaan eri alojen yliopisto-opiskelijoita ja saat heiltä ensikäden tietoa tarjoamastamme opiskelukokemuksesta. Voit tutustua Oulun yliopiston monitieteiseen koulutustarjontaan: kevään 2019 yhteishaun hakukohteisiin sekä avoimen yliopiston kurssivalikoimaan.

Abipäivillä pääset kysymään myös erinomaisesta opiskelija-asumisesta Oulussa, sillä mukana on jälleen Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiö (PSOAS). Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) on myös mukana tapahtumassa esittelypisteellä. Abipäiviltä on myös bussikuljetuksia Oamkin Avoimet ovet -tapahtumaan.

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa elokuussa

Abipäivät on nimestään huolimatta tarkoitettu kaikille lukioikäisille sekä ammattiopistossa opiskeleville. Otamme vastaan oppilaitosten ryhmäilmoittautumisia 13.8.-12.10. Ilmoita opiskelijaryhmäsi mukaan tästä.

Tapahtumaohjelma

Tapahtumaohjelma (sisältää myös tapahtuma-alueen kartan) julkaistaan syyskuussa. Ohjelma on sama molempina päivinä. Tapahtumaohjelma ja -kartta ovat saatavissa myös paikan päällä. Opinto-ohjaajille järjestämme omaa ohjelmaa klo 10-13 Opotuvassa, paikkana Tellus Innovation Arenan yhteydessä oleva Business Kitchen.

Starttiviivalta tukea tai kiihdytä suoraan oman alasi luo

Panostamme alavalinnassa auttamiseen: heti pääsisäänkäynnillä on Starttiviiva-tiski, johon voit ensin pysähtyä juttelemaan haaveistasi ja saada tukea tärkeään päätökseen itsellesi sopivista koulutusaloista. Sen jälkeen voit siirtyä Väylän varrelle eri tutkinto-ohjelmien esittelypisteille. Jos oma alasi on jo "lukittu", voit siirtyä suoraan valitsemasi alan esittelypisteeseen.

Starttiviivalta saat hyvien neuvojen lisäksi materiaalipaketin.

Saapuminen tapahtumaan ja parkkialueet

Tapahtuman pääsisäänkäynti 2T-ovi sijaitsee Erkki Koiso-Kanttilan kadulla, jonne ajetaan Yliopistokadun kautta. Bussit voivat jättää matkustajansa linja-autopysäkeille Yliopisto P/E. Bussien säilytyspaikat ovat Linnanmaan liikuntahalli (Virkakatu 1) ja Ouluhalli (Ouluhallintie 20), katso parkkikartta. Suosittelemme yksittäin saapuvia tapahtumakävijöitä käyttämään Oulun joukkoliikennettä, sillä yleisiä pysäköintipaikkoja on hyvin rajallisesti.

Seuraa livelähetyksiä

Teemme Abipäiviltä suoraa lähetystä Instagramissa @unioulu sekä yliopiston Facebook-sivulla.