Kauppatieteet

Kauppatieteet, Kauppatieteiden tutkinto-ohjelma, kauppatieteiden kandidaatti ja maisteri (3 v + 2 v)
 

Kauppatieteiden opiskelu tarjoaa seuraavia:

  • Monipuolista liiketoimintaosaamista kansainvälisen liiketoiminnan johtamisesta, laskentatoimesta, markkinoinnista, rahoituksesta ja taloustieteestä

  • Taitoja työelämään! Vierailevia luennoitsijoita, projektitöitä yrityksille, työharjoittelu Suomessa tai ulkomailla, mentorointia.

  • Runsaasti vaihtokohteita, kansainväliset opiskelukaverit, kielten opiskelua. Kehity kansainväliseksi asiantuntijaksi!

Lue lisää ja hae

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa rakennat itsellesi osaamisen, jota työelämässä arvostetaan. Alan korkeakoulututkinto avaa sinulle ovia työelämään monipuolisiin asiantuntija- ja johtotehtäviin, myös kansainvälisille areenoille. Kauppakorkeakouluista valmistuneet ovat tutkimusten mukaan sekä työllistymisen että palkkauksen osalta kaikkien valmistuneiden kärkeä.

Kandiopinnoissa saat perustiedot kauppatieteiden keskeisistä osa-alueista ja tutustut erilaisiin liiketoiminnan prosesseihin. Voit myös laajentaa osaamistasi vapaasti valittavalla sivuaineella, kuten psykologialla, matematiikalla, kielillä tai yritysjuridiikalla. Intensiivinen, omaan pääaineeseen keskittyvä opiskelu painottuu maisterivaiheen opintoihin. Pääainevaihtoehdot tuolloin ovat markkinointi, rahoitus, taloustiede, laskentatoimi ja kansainvälisen liiketoiminnan johtaminen.

Työelämäyhteistyö sekä ohjelmiemme suunnittelussa että kursseillamme on vahva. Opiskelu on yhtä aikaa sekä rentoa että haasteellista: monipuoliset opetusmenetelmät ja korkeatasoinen opetus takaavat, että pääset kehittymään mutta et kyllästymään. Ei pidä myöskään unohtaa opiskelijaelämää: aktiivinen ainejärjestömme Finanssi ry tarjoaa jäsenilleen lukemattomia vapaa-ajan tapahtumia sekä opintoja tukevaa ohjelmaa mm. yritysvierailujen muodossa.