Linnanmaa

Pääkampusrakennus Linnanmaalla on suuri kokonaisuus, jonka kaikki osat ovat yhteydessä toisiinsa. Koko rakennuksen läpi etelä-pohjoissuunnassa kulkee sisäkatu, Väylä. Sen varrelle sijoittuvat teknillinen (paitsi arkkitehtuurin tiedekunta), luonnontieteellinen, humanistinen, kasvatustieteiden, tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta sekä Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu. Väylän varrella ovat myös suurimmat luentosalit, ravintolat ja muut palvelut.

Kampus sijaitsee noin viisi kilometriä Oulun keskustasta pohjoiseen.  Linnanmaalla on asuntoja useille tuhansille opiskelijoille, kappeli ja liikuntahalli.

Kontinkangas

Kontinkankaan kampuksen Oulussa muodostavat lääketieteellinen tiedekunta ja biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunta sekä Oulun yliopistosairaala.