Opiskelun tuki

Oulun yliopisto tarjoaa opiskelijoille opiskelun tueksi monia palveluja tutkinto-ohjelmissa sekä yliopistotasolla. Neuvontaa ja ohjausta tarjotaan opiskelijoille opintopolun eri vaiheissa, kuten opintojen suunnittelussa ja ajanhallinnassa, opintojen etenemiseen sekä harjoitteluun liittyvissä kysymyksissä, opinnäytetyön tekemisessä ja työelämään siirtymisessä.

Oman koulutusalan kysymyksissä ohjausta antavat omassa tutkinto-ohjelmassa ensisijaisesti omaopettajat ja opintoneuvojat sekä yksittäisen kurssin kohdalla kurssin opettaja. Yleisessä opiskeluun, opintoneuvontaan ja tutkinnon suorittamiseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä tiedekunnan koulutuksen lähipalvelutiimiin.

Opiskelijakeskukseen on koottuna keskeisiä yliopistotason palveluja kuten opintoasiat, harjoittelu, ohjauspalvelut ja liikuntapalvelut. Tarkemmat tiedot palveluista ja aukioloajoista löydät opiskelijakeskuksen sivulta. Lisäksi käytössäsi on kirjaston monipuoliset painetut ja elektroniset kokoelmat sekä tiedonhaku- ja lainauspalvelut. Opiskelijoille on tarjolla myös kattavat tietotekniikkapalvelut sekä monipuolisia opiskelutiloja erilaisiin opiskelutarpeisiin.