Opiskelutilat

Oulun yliopisto tarjoaa monipuolisesti opiskelijoille tiloja ja laitteita erilaisiin opiskelutarpeisiin kuten itsenäiseen opiskeluun, hiljaiseen työskentelyyn tai ryhmätyöskentelyyn. Tiloja löytyy kirjastosta, tietohallinnon ylläpitämistä mikroluokista sekä myös Linnanmaan kampukselta väylän varrelle sijoitetuista oleskelutiloista. Linnanmaan kampuksen keskeltä löytyy Tellus Innovation Arena, josta löytyy monenlaiseen toimintaan soveltuvia sopukoita. Tilaa voi käyttää vapaasti itsenäiseen ja ryhmätyöskentelyyn sekä järjestää tilassa esim. tapahtumia, näyttelyitä ja esityksiä. Yrittäjätiimeille Tellus tarjoaa omaa avointa työskentelytilaa lukittavine kaappeineen. Telluksen palvelupiste auttaa tilavarauksissa ja on tukena tapahtumajärjestämisessä. Myös tiedekunnilla saattaa olla omia opiskelutiloja ja työasemia, joista saa tarkempaa tietoa omasta tutkinto-ohjelmasta tai tiedekunnan verkkosivuilta.

Kirjaston tilat ja laitteet

Tietohallinnon tilat ja laitteet