Opiskelutilat

Oulun yliopisto tarjoaa opetustilojen lisäksi opiskelijoille monipuolisia tiloja ja laitteita erilaisiin itsenäisen opiskelun tarpeisiin kuten hiljaiseen työskentelyyn, ryhmässä opiskeluun tai työasemalla työskentelyyn. Tiloja löytyy esimerkiksi kirjastoista, mikroluokista, Telluksesta sekä myös Linnanmaan kampukselta väylän varrelle sijoitetuista oleskelutiloista. Lisäksi osa opetustiloista on vapaasti opiskelijoiden käytössä opetuksen ulkopuolella.

Opiskelijoiden 24/7 kulkuoikeuspilotti on käynnissä ja kulkuoikeuksien laajempi käyttöönotto käynnistyy arviolta marraskuussa 2017. Tämä mahdollistaa opiskelijoille kaikkien käytössä olevin tilojen vapaan, mutta hallitun ja turvallisen käytön.

Linnanmaan kampus

• Vapaasti opetusaikojen ulkopuolella opiskelijoiden käytössä olevat opetustilat: L2, L7, L8 ja L9

Kontinkankaan kampus

* HUOM: Mikroluokkien koneet ovat itseopiskelukäytössä silloin, kun tila on avoinna eikä siellä ole opetusta.

Tiedekuntien opiskelutilat

Myös tiedekunnilla saattaa olla omia opiskelutiloja ja työasemia opiskelijoiden käyttöön. Näistä saat tarkempaa tietoa tutkinto-ohjelmastasi tai tiedekuntasi verkkosivuilta.