Oulusta asunto helposti

Asunnon etsiminen kannattaa aloittaa heti, kun olet saanut opiskelupaikan Oulun yliopistosta.

Oulun yliopiston opiskelijan oma asunnonvuokraaja on PSOAS eli Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiö. Sen omistuksessa on kaikkiaan 5 500 opiskelija-asuntopaikkaa eri puolilla Oulua perheasunnoista yksiöihin ja kimppa- eli soluasuntoihin.

PSOAS pyrkii tarjoamaan asumispalvelut aina vuokramarkkinoiden yleistä hintatasoa edullisemmin, ja esimerkiksi vesi ja Internet-yhteys sisältyvät vuokraan kaikissa säätiön asuntokohteissa. Suurin osa PSOASin kohteista sijaitsee yliopiston tai kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä ja vaihtoehtoja löytyy niin edullisinta asumisratkaisua etsivälle kuin laatutietoisellekin opiskelijalle.

Asunnon vuokraaminen yksityisiltä markkinoilta on myös hyvä vaihtoehto, sillä paikalliset vuokrahinnat ovat pysyneet kohtuullisina verrattuna muihin opiskelijakaupunkeihin.

Lisätietoja:

Viimeksi päivitetty: 28.6.2017