Maistereiden uraseuranta

Yhteenvedot tiedekunnittain, 2016

Tiedot valmistuneiden työllistymisestä ja heidän mielipiteistään koulutuksen toimivuudesta perustuvat 2016 toteutettuun uraseurantakyselyyn. Kysely lähetettiin jokaiselle Oulun yliopistossa vuonna 2011 ylemmän korkeakoulututkinnon tai kasvatustieteen kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinnon suorittaneelle. Vuonna 2011 valmistuneiden uraseurannan tuloksia (valtakunnallinen kooste, pdf).

Yhteenvedot tiedekunnittain, 2014

Tiedot valmistuneiden työllistymisestä ja heidän mielipiteistään koulutuksen toimivuudesta perustuvat syksyllä 2014 toteutettuun uraseurantakyselyyn. Kysely lähetettiin jokaiselle Oulun yliopistossa vuonna 2009 ylemmän korkeakoulututkinnon tai kasvatustieteen kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinnon suorittaneelle. Vuonna 2009 valmistuneiden uraseurannan tuloksia (valtakunnallinen kooste, pdf).

Muita julkaisuja ja yhteenvetoja

Viimeksi päivitetty: 4.4.2018