Harjoittelupaikka ulkomailta

Oulun yliopiston tutkinto-opiskelijana voit suorittaa opintoihin liittyvän harjoittelun myös ulkomailla. Harjoittelu ulkomailla parantaa kielitaitoa ja kulttuurien tuntemusta, edesauttaa suvaitsevaisuutta ja usein myös parantaa koulutuksen jälkeisiä työnsaantimahdollisuuksia. Ulkomainen harjoittelupaikka hankitaan itse ja paikan saatuasi sen kelpoisuus tulee tarkistaa toimialan ja työtehtävien sopivuuden osalta harjoittelun yhteyshenkilöltä.

Vinkkejä harjoittelupaikan löytämiseen voit saada muilta opiskelijoita tai voit kysyä vinkkejä myös laitoksesi henkilökunnalta.

Oulun yliopistolle ilmoitetut työ-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkailmoitukset  (sis. mm. Suomen edustustojen harjoittelupaikkailmoitukset)

Seuraa myös twitteriä: @InternshipUO/HarjoitteluSaksa, @InternshipUO/HarjoitteluEU ja @InternshipUO/HarjoitteluKV

Harjoittelupaikkoja ulkomailla:

Viimeksi päivitetty: 6.8.2018