Seurantatietoa työelämään sijoittumisesta

Oulun yliopisto osallistuu valtakunnallisiin Aarresaari-verkoston järjestämiin maistereiden ja tohtoreiden uraseurantakyselyihin.

Maistereiden uraseuranta

Määräajoin toteutettava kyselytutkimus viisi vuotta sitten ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille (2005-2012 ja 2016-2017 vuosittain, 2012-2015  joka toinen vuosi).

• 7.6.2018 julkistettiin uusimman maisteriuraseurannan valtakunnalliset tulokset. Valtakunnallinen tulosraportti, kooste ja LATUA-hankkeessa tuotettu tulosten selailutyökalu löytyvät Aarresaaren sivuilta. Yliopistokohtaiset tulokset ovat luettavissa Aarresaaren sivuilta löytyvistä tulosraporteista. Uraseurannan tuloksia aiemmilta vuosilta löytyy samalta sivustolta.
  • Maistereiden uraseuranta -sivustolta löytyvät Oulun yliopiston tiedekuntakohtaiset uraseurantaraportit (v. 2016 ja 2017 toteutettujen kyselyiden tulokset OY:n osalta)

Tohtoreiden uraseuranta

Määräajoin toteutettava kyselytutkimus 2-3 vuotta sitten tohtoritutkinnon suorittaneille (vuodesta 2007 alkaen). Vuonna 2017 toteutetun kyselyn tulokset julkistettiin 7.6.2018.

Lisätietoa uraseurannoista

Lisätietoa uraseurannoista ja niihin liittyvistä julkaisuista löydät Aarresaari - akateemiset rekrytointipalvelut -sivuilta.

Tarkka kuvaus uraseurantakyselyiden tietojen käytöstä ja säilytyksestä käy ilmi rekisteriselosteesta.

Töissä.fi

Uraseurantakyselyiden tuloksia hyödynnetään myös töissä.fi -korkeakouluista valmistuneet työelämässä -verkkopalvelussa.

*********************************************************

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen työllisyyskatsauksia, tilastotietoja ja ammattibarometrejä

Viimeksi päivitetty: 11.9.2018