Seurantatietoa työelämään sijoittumisesta

Oulun yliopisto osallistuu valtakunnallisiin Aarresaari-verkoston järjestämiin maistereiden ja tohtoreiden uraseurantakyselyihin.

Maistereiden uraseuranta

Kahden vuoden välein toteutettava kyselytutkimus viisi vuotta sitten ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille (2005-2012 vuosittain, 2012 alkaen joka toinen vuosi).

Tohtoreiden uraseuranta

Määräajoin toteutettava kyselytutkimus 2-3 vuotta sitten tohtoritutkinnon suorittaneille (vuodesta 2007 alkaen).

Lisätietoa uraseurannoista

Lisätietoa uraseurannoista ja niihin liittyvistä julkaisuista löydät Aarresaari - akateemiset rekrytointipalvelut -sivuilta.

Tarkka kuvaus uraseurantakyselyiden tietojen käytöstä ja säilytyksestä käy ilmi rekisteriselosteesta.

Töissä.fi

Uraseurantakyselyiden tuloksia hyödynnetään myös töissä.fi -korkeakouluista valmistuneet työelämässä -verkkopalvelussa.

*********************************************************

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen työllisyyskatsauksia, tilastotietoja ja ammattibarometrejä

Viimeksi päivitetty: 4.5.2017