Tervetuloa opiskelemaan Oulun yliopistoon!

Onnittelut opiskelupaikan johdosta ja tervetuloa monitieteiseen akateemiseen yhteisöömme!

Lukuvuoden 2017-2018 opinnot käynnistyvät pääsääntöisesti pe 1.9. alkavalla ja 8.9. saakka kestävällä orientaatioviikolla. Hammaslääketieteen- ja lääketieteen tutkinto-ohjelmissa ensimmäisen vuosikurssin johdantoperiodi alkaa jo 10.8.2017. Tutustu tarkempaan tutkinto-ohjelmakohtaiseen opintojen alkamisaikatauluun ja orientaatioviikon ohjelmaan, jotka löydät tiedekuntasi uudelle opiskelijalle -sivulta.

Alla olevalta uuden opiskelijan muistilistalta löydät asiat, jotka on hyvä hoitaa ennen opintojen alkamista.

Huom: jos olet vaihto-opiskelija tai kaksivuotisen kansainvälisen maisteriohjelman opiskelija, siirry sivulle New Students.

23.6.2016

Palvelut tutuksi -tapahtuma 5.9.2017

Tapahtumassa on esillä monipuolisesti Oulun yliopiston sekä yhteistyökumppaneiden opiskelijoille tarjolla olevia palveluja.

Ota yhteyttä

Tiedekunnan koulutuksen lähipalvelutiimit vastavat kaikissa koulutusalojensa opiskeluun liittyvissä kysymyksissä. Lähipalvelujen yhteystiedot löydät Koulutuksen lähipalvelut -verkkosivulta.

Kaikissa opiskeluun liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä osoitteeseen study(at)oulu.fi.