Tervetuloa opiskelemaan Oulun yliopistoon!

Onnittelut opiskelupaikan johdosta ja tervetuloa monitieteiseen akateemiseen yhteisöömme!

Pääsääntöisesti lukuvuoden 2016-2017 opinnot käynnistyvät maanantaina 22.8. viikon kestävällä orientaatioviikolla. Osassa tutkinto-ohjelmia on tästä poikkeva opintojen aloitusaikataulu. Tutustu tarkempaan tutkinto-ohjelmakohtaiseen opintojen aloitusaikatauluun, jonka löydät tiedekuntasi uudelle opiskelijalle -sivulta.

Alla olevalta uuden opiskelijan muistilistalta löydät asiat, jotka on hyvä hoitaa ennen opintojen alkamista.

Tutustuthan myös Uuden opiskelijan oppaaseen.

Huom: jos olet vaihto-opiskelija tai kaksivuotisen kansainvälisen maisteriohjelman opiskelija, siirry sivulle New International Students.

Ota yhteyttä

Tiedekunnan lähipalvelutiimit vastavat kaikissa koulutusalojensa opiskeluun liittyvissä kysymyksissä. Lähipalvelujen yhteystiedot löydät Koulutuksen lähipalvelut -verkkosivulta.

Kaikissa opiskeluun liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä osoitteeseen study(at)oulu.fi.