Yleinen tentti

Tämän sivun ohjeistus koskee sekä Linnanmaan että Kontinkankaan kampuksilla järjestettäviä yleisiä tenttejä.

Aika ja paikka

Yleisissä tenteissä suoritetaan pääsääntöisesti sellaisten opintojaksojen tenttejä, joissa on suuria opiskelijamääriä. Linnanmaan kampuksella yleiset tentit ovat kestoltaan 3 tuntia ja ne järjestetään ma-pe klo 16.15-19.15 ja la klo 9.00-12.00. Kontinkankaan kampuksella yleiset tentit ovat pääsääntöisesti 3 tuntia ja ne järjestetään arkipäivisin klo 8-16 välillä.

Tarkista WebOodista oman tenttisi ajankohta, viimeinen ilmoittautumispäivä ja salitieto.

Ilmoittautuminen

Opiskelija ilmoittautuu yleiseen tenttiin tai peruu tenttiin tulemisen viimeistään seitsemän (7) kalenteripäivää ennen tenttiä. Yleiseen tenttiin ilmoittaudutaan WebOodissa tai Tuudossa. Tenttiin ei voi osallistua ilmoittautumatta. Tenttiä ei arvostella, jos opiskelija osallistuu tenttiin ilmoittautumatta. Huom! Jos tenttiin ilmoittautunut opiskelija ei saavu yleiseen tenttiin, hänelle tulee merkintä ”ei saapunut”, jonka jälkeen opintojakso WebOodissa näkyy hylätyissä suorituksissa.

Ohjeet

Yleiset tentit syksyllä 2018

Aikataulut ja salitiedot päivitetään tälle sivulle elokuussa 2018.

Viimeksi päivitetty: 29.6.2018