Medialle

Oulun yliopiston viestintä auttaa median edustajia tiedon ja asiantuntijoiden etsimisessä. Ota meihin yhteyttä!

Olemme koonneet eri tieteenaloilta tutkijoitamme median haastateltavaksi ja asiantuntijoiksi. Voit hakea eri tieteenalojemme asiantuntijoita ja tutkijoita myös tutkimustietokannastamme (SoleCRIS), tiedekuntien verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä viestintään (viestinta at oulu.fi).

Ajankohtaista

Julkaisemme päivittäin uutisia, mediatiedotteita sekä väitöstiedotteita. Mikäli haluat tilata mediatiedotteita joltakin tieteenalalta omaan sähköpostiisi, otat yhteyttä viestintään viestinta(at)oulu.fi.

Yliopiston tulevat tapahtumat on koottu tapahtumakalenteriin.

Valokuvat ja logot

Mikäli tarvitset työssäsi valokuvia Oulun yliopistosta, ota yhteyttä viestintään viestinta(at)oulu.fi. Oulun yliopiston logon eri versiot ovat ladattavissa täältä.

Mediayhteydet

Anna-Maria Hietapelto
viestintäasiantuntija, tiedeviestintä (humanistinen ja kasvatustieteiden tiedekunta, Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu)
anna-maria.hietapelto(at)oulu.fi