Medialle

Oulun yliopiston viestintä auttaa median edustajia tiedon ja asiantuntijoiden etsimisessä. Ota meihin yhteyttä!

Olemme koonneet eri tieteenaloilta tutkijoitamme median haastateltavaksi ja asiantuntijoiksi. Asiantuntijalista löytyy tämän sivun liitteenä. Voit hakea eri tieteenalojemme asiantuntijoita ja tutkijoita myös tutkimustietokannastamme (SoleCRIS), tiedekuntien verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä viestintään (viestinta at oulu.fi).

Julkaisemme verkkosivuillamme myös tutkimusartikkeleita.

Ajankohtaista

Julkaisemme päivittäin uutisia, mediatiedotteita sekä väitöstiedotteita. Mikäli haluat tilata mediatiedotteita joltakin tieteenalalta omaan sähköpostiisi, otat yhteyttä viestintään alla olevaan osoitteeseen.
Yliopiston tulevat tapahtumat on koottu tapahtumakalenteriin.

Valokuvat ja logot

Mikäli tarvitset työssäsi valokuvia Oulun yliopistosta, ota yhteyttä viestintään alla olevaan osoitteeseen. Oulun yliopiston logon eri versiot ovat ladattavissa täältä.

Mediayhteydet

Viestintäpäällikkö