Tervetuloa Abipäiville löytämään oma alasi

Abipäivät Facebookissa

Kävijäpalautekyselymme on sulkeutunut. Kiitos kaikille vastaajille! Ilmoitimme Qstock-festarilippujen arvonnan voittajille henkilökohtaisesti.

Oulun yliopiston #abipäivät järjestetään keskiviikkona ja torstaina 9.-10.11.2016 klo 9-15 Linnanmaan kansainvälisellä kampuksella. Sisäänkäynti tapahtumaan R-ovesta, Erkki Koiso-Kanttilan katu 3.

Olemme koonneet Väylän varrelle kaikki tärkeät asiat valintasi tueksi. Pääset tapaamaan eri alojen yliopisto-opiskelijoita ja saat heiltä ensikäden tietoa tarjoamastamme opiskelukokemuksesta. Voit tutustua Oulun yliopiston monitieteiseen koulutustarjontaan: kevään 2017 yhteishaun hakukohteisiin ja avoimen yliopiston kurssivalikoimaan. Tarjoamme myös tietoa ja kokemuksia vaihto-opiskelusta, opiskelija-asumisesta sekä Oulun opiskelijaelämästä harrastus- ja vaikutusmahdollisuuksineen.

Opinto-ohjaajille järjestämme omaa ohjelmaa Opotuvassa, paikkana Tellus Innovation Arena.

Mukana esittelemässä omaa koulutustarjontaansa ovat myös Lapin yliopisto sekä Oulun ammattikorkeakoulu, Kajaanin ammattikorkeakoulu, Centria-ammattikorkeakoulu, Diakonia-ammattikorkeakoulu ja Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto.

Tapahtumaohjelma (pdf) - Tapahtumakartta (pdf)

Tapahtumaohjelma ja -kartta ovat saatavissa myös paikan päällä.

Saapuminen tapahtumaan ja parkkialueet

Tapahtuman pääsisäänkäynti R-ovi sijaitsee Erkki Koiso-Kanttilan kadulla, jonne ajetaan Yliopistokadun kautta. Bussit voivat jättää matkustajansa linja-autopysäkeille Yliopisto P/E. Bussien säilytyspaikat, Linnanmaan liikuntahalli (Virkakatu 1) sekä Linnanmaan Prisma (Kauppalinnankuja 1-3), on merkitty parkkikarttaan. Henkilöautojen pysäköintialueet on myös merkitty samaan karttaan. Suosittelemme kuitenkin yksittäin saapuvia tapahtumakävijöitä käyttämään Oulun joukkoliikennettä.

Starttiviivalta tukea tai kiihdytä suoraan oman alasi luo

Panostamme alavalinnassa auttamiseen: heti pääsisäänkäynnillä on Starttiviiva-tiski, johon voit ensin pysähtyä juttelemaan haaveistasi ja saada tukea tärkeään päätökseen itsellesi sopivista koulutusaloista. Sen jälkeen voit siirtyä Väylän varrelle eri tutkinto-ohjelmien esittelypisteille. Jos oma alasi on jo "lukittu", voit siirtyä suoraan valitsemasi alan esittelypisteeseen.

Kysy työelämästä ja ammateista - Tähtiparaatimme vastaa

Oulun yliopistosta valmistuneita eri alojen ammattilaisia voit jututtaa Tähtiparaati-ohjelmaosiossa, joka pyörii salissa L4 klo 10.30-11.15 molempina päivinä. Saliin mahtuu 250 henkilöä saapumisjärjestyksessä. Voit seurata Tähtiparaatia myös yliopiston Facebook-sivulla tai Periscope-sovelluksessa tunnuksella unioulu.

Tähtiparaatilaisemme ovat:

Daniel Fischer on itsenäinen pelituottaja, pelitapahtumien järjestäjä sekä freelancer-kääntäjä. Valmistunut germaanisesta filologiasta. Daniel on paikalla ke 9.11.

Tommi Halonen toimii Mobiilikehityksen Taimitarhurina OP:lla, ja hänellä on ollut lukuisia rooleja digitaalisten tuotteiden parissa eri yrityksissä ja myös yrittäjänä. Tommi on tietotekniikan diplomi-insinööri. Tommi on paikalla to 10.11.

Anni Hyypiö on kirjallisuudesta valmistunut freelancer-toimittaja. Anni tuottaa kirjoituksia, kuvia ja kuvituksia maailmasta ja sen menosta. Anni on paikalla molempina päivinä.

Jussi Juntunen työskentelee palvelumuotoilijana OP-Labissa ja on palkitun Pivo-sovelluksen pääsuunnittelija. Jussi on valmistunut tietojenkäsittelytieteistä. Jussi on paikalla ke 9.11.

Karita Kasurinen on asiakkaiden paras kaveri, jonka tehtävänä Valossa-startupissa on tehdä ihmisiä onnelliseksi ja auttaa asiakasyrityksiä onnistumaan. Kauppatieteistä valmistuneen Karitan tapaat molempina päivinä.

Hanna-Leena "Peppi" Keskitalon ura on koostunut monipuolisesta työstä startupeissa, nyt IndoorAtlas Oy:n henkilöstöpäällikkönä. Jo lempinimi Peppi kertoo, että kyseessä on maailman vahvin tyttö. Pepin voit tavata to 10.11.

Petri Koivukangas on radioaaltosurffaaja, joka työskentelee Nokia Oyj:llä tietoliikenneteknologioiden parissa. Petri on sähkötekniikan diplomi-insinööri. Petri on mukana menossa ke 9.11.

Teemu Lappi on tuotantotalouden diplomi-insinööri ja tekee parhaillaan väitöskirjaa. Aiemmin Teemu johti myynti-, markkinointi- ja taloustoimintoja sekä projekteja kansainvälisten yritysten palveluksessa. Teemu on paikalla molempina päivinä.

Seuraa livelähetyksiä

Teemme Abipäiviltä suoraa lähetystä Facebook-sivullamme sekä Periscope-mobiilisovelluksessa tunnuksella unioulu. Tervetuloa seuraamaan tapahtumameininkiä myös etänä!

Ilmoittautuminen on päättynyt

74 oppilaitosta on ilmoittautunut mukaan - odotamme tapahtumaamme 4500 lukiolaista, joista 770 on 1.-2. vuotta lukiossa opiskelevia. Tervetuloa Linnanmaalle!

Tutustu tapahtumaa odotellessasi näihin videoihin

Tavoitat tapahtuman tuotantotiimin osoitteesta marketing(at)oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 28.11.2016