Abipäivät 9.-10.11.2016

Tavataan jälleen Abipäivillä!

Abipäivät järjestetään 9.-10.11.2016 klo 9-15 Linnanmaan kansainvälisellä kampuksella. Oulun yliopiston laaja koulutustarjonta esittäytyy jo 28. kertaa! Kevään 2017 yhteishaun tutkinto-ohjelmat, avoimen yliopiston tarjonta, vaihto-opiskelumahdollisuudet, asuminen ja opiskelijaelämä Oulussa - kaikki tämä koottuna Väylän varrelle. Opinto-ohjaajille omaa ohjelmaa Opotuvassa, paikkana Tellus Innovation Arena.

Uudistamme tapahtumaamme. Abiturienttien lisäksi toivotamme tervetulleiksi myös nuoremmat lukiolaiset. Tarjolla on työelämätietoa, livelähetyksiä sekä tuttuun tapaan tukea jatko-opintoja koskevia valintoja varten. Jututa opiskelijoitamme, opettajiamme sekä meiltä valmistuneita!

Jotta mahdumme kaikki hyvin, rajoitamme osallistujien määrän noin 300 oppilaaseen per lukio.

Ilmoittautuminen on käynnissä 10.10.2016 asti

Opinto-ohjaaja, ilmoita lukiosi mukaan tästä linkistä. Huom! Oululaislukioita sekä naapurikuntien lukioita pyydämme ilmoittautumaan keskiviikolle, ja kaikkia muita torstaille. Tasapainotamme näin kasvavaa kävijämäärää. Kiitos!

Tutustu tapahtumaa odotellessasi näihin videoihin

Tavoitat tapahtuman tuotantotiimin osoitteesta marketing(at)oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 5.9.2016