Vuosikurssilahjoitus

Oletteko järjestämässä vuosikurssi- tai kiltatapaamista? Haluatteko tapaamisen yhteydessä tehdä lahjoituksen vuosikurssina Oulun yliopistolle?

Lahjoittaminen tapahtuu seuraavasti: Jokainen yhteislahjoitukseen osallistuva tekee verkkolahjoituksen tai tilisiirron Oulun yliopiston lahjoitustulille Danske Bank, IBAN: FI08 8119 9710 0170 23.

Maksusuorituksen viestikenttään kirjataan vuosikurssi (esim. Sähkö 1976). Ilmoittakaa alla olevalla lomakkeella vuosikurssitapaamista ja yhteislahjoitusta koskevat tiedot, jotta voimme halutessanne järjestää lahjoituksen vastaanottotilaisuuden. Olethan yhteydessä myös, mikäli toivot Oulun yliopistolta apua tai vinkkejä tapaamisen järjestämiseen.

Mikäli haluatte vuosikurssilahjoituksella kerätä varoja tiettyyn kohteeseen, ottakaa yhteys yhteyspäällikkö Sakari Jussi-Pekkaan puh. 040-5466866 tai sähköpostilla osoitteeseen varainhankinta(a)oulu.fi.

Järjestämme kurssitapaamisen ja haluamme tukea Oulun yliopistoa yhteislahjoituksella.

Viimeksi päivitetty: 4.10.2017