Yhteydenotto ohjaukseen

Oletko opinnoissasi vaiheessa, jossa keskustelu ohjaajan kanssa olisi hyödyksi? Askarruttavatko Sinua esim. opintojesi tavoitteet, opiskeluun liittyvät valinnat, harjoittelujakson toteuttaminen kotimaassa tai ulkomailla, valmistumisen jälkeinen työelämä ja omat uravaihtoehtosi? Kertyvätkö opintopisteet mielestäsi liian hitaasti tai tuntuuko, että opinnäytetyösi ei etene toivotulla tavalla? Onko sinulla opiskelussa motivaatio-ongelmia tai koetko opinnot stressaavina? Vaikeuttaako ahdistus, jännittäminen tai jokin muu tekijä opinnoissa selviytymistä?

Tällä lomakkeella voit ottaa yhteyttä opiskelu- ja uraohjaukseen sekä opintopsykologin ohjaukseen. Tietojasi käsittelevät opiskelijoiden hyvinvointi- ja ohjauspalveluiden ohjaajat ja opintopsykologi. Otamme sinuun yhteyttä lomakkeessa antamiesi tietojen perusteella. Kaikki lomakkeen tiedot ovat luottamuksellisia. Tietoja käytetään yhteydenottoja ja tilastointia varten.

Täytä lomakkeen tiedot ja paina lähetä-painiketta.

Viimeksi päivitetty: 7.2.2017