Business Kitchen

Business Kitchen on Oulun korkeakoulujen perustama liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisen, yhteiskehittelyn ja hyödyntämisen avoin kohtaamispaikka ja oppimisympäristö. Se tarjoaa tiloja, tapahtumia, verkostoja ja palveluja yritystoimintaan liittyvien ideoiden aikaansaamiseksi ja edistämiseksi konkreettiseksi liiketoiminnaksi.

Business Kitchenin ytimessä on yrittäjyysyhteisö, johon kuuluu kahden korkeakoulun opiskelijoita ja henkilökuntaa, yrittäjiä, yrittäjiksi haluavia, yrittäjähenkisiä ja innovatiivisia henkilöitä niin julkiselta kuin yksityiseltäkin sektorilta. Business Kitcheniltä voit saada laaja-alaista asiantuntijuutta liiketoimintaan ja yrittäjän arkipäivän ongelmiin liittyen. Työntekijät molempien korkeakoulujen puolelta ovat auttamassa sinua ja tarjoavat verkostonsa käyttöösi - olipa kysymyksesi millainen tahansa, löydämme siihen ratkaisun tavalla tai toisella!

Fyysisesti Business Kitchen toiminta sijoittuu Tellus Innovation Arenalle ja OAMKin Kotkantien kampukselle.

Lisätietoja:

www.businesskitchen.fi