Oulun korkeakoululiikunnalle Pohjois-Pohjanmaan vuoden 2016 liikuttaja -palkinto

Oulun yliopiston, Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun seudun ammattiopiston yhteinen liikuntapalvelu Oulun korkeakoululiikunta on palkittu Pohjois-Pohjanmaan vuoden 2016 liikuttaja -palkinnolla.

Palkinnon perusteena on toimijoiden onnistunut ja valtakunnallisesti uraa uurtava yhteistyö viimeisen kymmenen vuoden ajalta sekä tuhansien henkilöiden viikoittainen liikuttaminen. Palkinto luovutettiin Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaalassa Oulussa 28.1.2017.

Oulun korkeakoululiikunta (OKKL) tarjoaa yliopiston, ammattikorkeakoulun ja ammattiopiston yhteistyönä opiskelijoille ja henkilökunnalle liikunta- ja hyvinvointipalveluja. Toiminnasta päävastuussa ovat Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu Oy.

Palveluja tarjotaan lisäksi Diakonia-ammattikorkeakoulun (Diak) opiskelijoille, Oulun seudun koulutuskuntayhtymän (Osekk) henkilökunnalle ja muiden korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle Oulun seudulla.

Palvelut ulottuvat liikunnan alkeista huippu-urheiluun ja laajemmin hyvinvointiin. Toimintaan kuuluvat liikuntavuorot ja -kurssit, edulliset liikunta- ja hyvinvointipalvelut yhteistyökumppaneiden kanssa, neuvonta, koulutus ja tapahtumien järjestäminen sekä urheiluakatemiatoiminta.

Oulun korkeakoululiikunta

Pääkuva: Kati Leinonen