Polar Bear Pitching tuo startup-yrityksiä ja mediaa Ouluun

Oulun korkeakoulujen yrittäjyysyhteisö Business Kitchenissä syntynyt ja Oulun yliopiston yrittäjyyden tiimin ja yhteistyökumppaneiden yhteinen voimannäyte, avantopitsauskilpailu Polar Bear Pitching, järjestetään neljännen kerran 14.–15. helmikuuta 2017 Oulussa.

Polar Bear Pitching tarjoaa tänä vuonna monipuolista ohjelmaa, joka kulminoituu keskiviikkona 15.2. käytävään kaikille avoimeen Polar Bear Pitching -finaaliin Oulun torinrannassa. Finaalissa ennakkoon valitut finalistiyritykset ja edellisen päivän Dark Bear -semifinaalien parhaat yritykset pitävät hissipuheet jäisessä avannossa ja taistelevat 10 000 euron pääpalkinnosta.

Tiistain ohjelmassa on Tuiran uimarannan avannossa käytävä Dark Bear -semifinaali kello 12. Semifinaalia on tuomaroimassa muun muassa viime vuoden Polar Bear Pitching -voittaja, Norjan Didrik Dege Dimmen FlowMotion Technologies:sta. Lisäksi yritykset saavat halutessaan ohjausta John Batesilta, joka on valmentanut useita TED- ja TEDx-puhujia.

Tiistaina ohjelmassa on myös Business Oulun organisoima Oulu Investor Day, koulutustoimialaan keskittyvä tapahtuma EdTech Industry Side Track, pelialan Game Industry Meet up ja Polar Bear jalkapallo-ottelu.

Keskiviikko 15.2. käynnistyy Polar Bear Pitchingin päiväohjelmalla Oulun kaupunginteatterissa. Teatterin ensimmäiseen kerrokseen rakentuu Snowroom, yritysten oma showroom, jossa voi käydä tutustumassa oululaisiin huipputuotteisiin ja Oulun potentiaaliin. Yritykset myös myyvät tuotteitaan Snowroomissa, ja sinne on vapaa pääsy kaikilla koko päivän ajan.

Keskiviikon aikana kaupunginteatterin ylemmissä kerroksissa on ohjelmaa, johon on pääsy lipun ostaneilla. Toisessa kerroksessa nähdään useita mielenkiintoisia puhujia, kuten viime vuoden Polar Bear Pitching -voittaja, joka kertaa, mitä ihmettä tapahtui voiton jälkeen, John Bates, joka auttaa hiomaan yritysten myyntipuheita, sekä Jonathan Hirshon, joka tunnetaan Silicon Valleyn guruna.

Lisäksi toisessa kerroksessa järjestetään työpaja startup-yritysten toimitusjohtajille ja johtoryhmille sekä startup-yrityksille suunnattu brändäystyöpaja. Ilta jatkuu klo 18 Oulun torinrannassa kaikille avoimella ja ilmaisella Polar Bear Pitching -finaalilla. Finaalin jälkeen lipun ostaneilla on mahdollisuus siirtyä heti voittajan julistamisen jälkeen kaupunginteatteriin After Swim -juhliin.

Ohjelma koottuna:

Ti 14.2.
klo 8.30 Oulu Investor Day
klo 11.30 EdTech Industry Side Track (Hotelli Lasaretti)
klo 12.00-17.00 Game Industry Meet Up (Pelikampus)
klo 12.00-17.00 Dark Bear -semifinaali (Tuiran uimaranta)
klo 20.45-22.30 Polar Bear jalkapallo-ottelu (Arina Areena, Heinäpään jalkapallohalli)
klo 20.00 IGDA Finland Oulu Hub pre-party (Yökerho Ilona)

Ke 15.2.
klo 8.30 Oulu Investor Day
klo 9.00-18.00 Snowroom - Polar Bear Pitching Company Showroom (Oulun kaupunginteatteri, 1.krs)
klo 9.00-18.00 Polar Bear Pitching -päiväohjelma - puhujat ja työpajat (Oulun kaupunginteatteri, 2.krs)
klo 9.00 EdTech Industry Side Track (Tietomaa, Oulu)
klo 18.00-20.00 Polar Bear Pitching finaali (Oulun torinranta)
klo 20.00-1.30 After Swim Party (Oulun kaupunginteatteri, 3.krs)

Dark Bear -semifinaali, Polar Bear Pitching -finaali ja kaupunginteatterin ensimmäisen kerroksen Snowroom ovat ilmaisia ja avoimia kaikille. Muu ohjelma vaatii etukäteisen ilmoittautumisen tai Polar Bear Pitching -lipun.

Viimeksi päivitetty: 21.2.2017