Fab Labiin ja UX Labiin 15 nuorta töihin kesätyösetelillä

Oulun yliopiston tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta palkkaa 15-17 vuotiaita koululaisia kesätyösetelillä kahdeksi viikoksi kesätöihin 5.-16.6.2017.

Päivittäinen työaika on kuusi tuntia kello 9-15. Työn suorituspaikkoina ovat Fab Lab ja UX Lab.

Kesätyössä suunnitellaan ja rakennetaan havaintolaitteistoa digitaalisen pienvalmistuksen laboratorioon Fab Labiin ja käyttäjäkokemuslaboratorioon UX Labiin sekä tehdään käytettävyystutkimusta.

Työtehtäviin kuuluu mm.

• elektroniikan piirikaavio- ja piirilevysuunnittelua
  • elektroniikan kokoonpanoa
  • 2D-suunnittelua ja laserleikkausta
  • 3D-suunnittelua, 3D-skannaamista ja 3D-tulostamista
  • sulautetun järjestelmän ohjelmointia
  • käyttöliittymäsuunnittelua
  • käytettävyystestien tekemistä
  • sulautetun järjestelmän ohjelmointia
  • web-ohjelmointia.

Kesätyön ohjaajat ovat tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan opiskelijoita, tohtorikoulutettavia, tutkijatohtoreita ja professoreita.

Hakeminen

Aikaisempaa kokemusta elektroniikasta, tietotekniikasta tai tietojenkäsittelytieteestä ei tarvita, mutta lukiolaisilta edellytetään pitkää matematiikkaa ja fysiikkaa.

Hakemuslomake täytetään verkossa. Hakemukseen syötetään CV ja vapaamuotoinen hakemuskirje. Puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.

Hakuaika päättyy 19.3.

Valinnasta ilmoitetaan sähköpostilla 31.3. mennessä

Lisätietoja antaa sähköpostitse Antti Mäntyniemi antti.mantyniemi(ÄT)oulu.fi

www.oulu.fi/tst/kesaseteli2017