Yliopiston varainhankintakampanjan tulos jo yli 10 miljoonaa euroa

Oulun yliopiston v. 2014 alkanut Tule kasvamaan kanssamme –varainhankintakampanja on loppukirivaiheessa. Tähän mennessä jo lähes 1700 lahjoittajaa on osallistunut kampanjaan ja kaikkiaan lahjoituksia on yli 10 miljoonaa euroa.

Lahjoittaminen kampanjaan on ajankohtaista juuri nyt, sillä valtio maksaa kesäkuun loppuun mennessä tehdyille lahjoituksille vastinrahan, joka vähintään kaksinkertaistaa lahjoituksen arvon. Lahjoitusten verovähennysoikeus yli 850 euron vuosilahjoituksesta yksityishenkilöille, kuolinpesille, yrityksille ja yhteisöille kannustaa osaltaan tukemaan tiedettä.

Oulun yliopisto kiittää lahjoittajia lämpimästi saamastaan tuesta. Yliopiston lahjoitusvarallisuus on kasvanut varainhankinnan aloituksesta v. 2008 jo yli 50 miljoonaan euroon. Kertyneiden lahjoitusvarojen tuotosta jaetaan vuosittain useita miljoonia euroja eri tutkimushankkeille sekä rahoitetaan lukuisten huippuasiantuntijoiden työtä. Monet avainrekrytoinnit ovat tulleet mahdollisiksi lahjoitusvarojen avulla.

Tukemalla yliopistoa lahjoittajat ovat mukana luomassa uusia mahdollisuuksia niin opiskelijoille ja tutkijoille kuin Pohjois-Suomen asukkaille ja yrityksille. Kampanjaan voi osallistua 30.6.2017 saakka lahjoittamalla joko verkkosivulla lahjoita.oulu.fi tai Oulun yliopiston lahjoitustilille FI08 8119 9710 0170 23.

Lue lisää yliopiston varainhankinnasta www.oulu.fi/yliopisto/lahjoita

Viimeksi päivitetty: 27.6.2017

Lahjoita nyt!

Lahjoitus tieteelle on sijoitus tulevaisuuteen