Professori Janne Järvinen on vuoden liikkeenjohdon kouluttaja

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun Martti Ahtisaari Instituutin järjestämän liikkeenjohdon koulutuksen valmistujaisjuhlaa vietettiin 19.6.2017. Juhlassa jaettiin todistukset ja diplomit Executive MBA, Master of SafetyTM ja liikkeenjohdon muita koulutusohjelmia suorittaneille opiskelijoille. Oulun yliopistosta on valmistunut yli 400 EMBA-ohjelman suorittanutta vuodesta 1989 alkaen.

Vuoden kouluttajapalkintona luovutettiin Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun teräsvati ansiokkaasta opetustyöstä ja panoksesta liikkeenjohdon koulutuksen kehittämiseen laskentatoimen professori Janne Järviselle Oulun yliopiston kauppakorkeakoulusta.

Executive MBA -ohjelman kurssin priimuksena palkittiin Timo Roininen Fin-Terpuu Oy:stä. Hänen lopputyönsä käsitteli henkilöstöjohtamisen strategista kehittämistä pk-yrityksessä.

Executive MBA on kansainvälisesti tunnustettu liikkeenjohdon koulutusohjelma, joka suoritetaan työn ohessa. Ohjelma rinnastetaan globaalisti käytännönläheiseksi liike-elämän maisteriohjelmaksi.

Master of SafetyTM on Oulun yliopiston ja Työsuojelupäälliköt ry:n yhteistyössä suunnittelema täydennyskoulutusohjelma, joka on suunnattu eri toimialojen työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin liittyvissä johto-, päällikkö- tai vaativissa asiantuntijatehtävissä työskenteleville henkilöille. Master of SafetyTM on Työsuojelupäälliköt ry:n omistama tuotemerkki.

Viimeksi päivitetty: 20.6.2017