University of Oulu, 2016

Tervetuloa uusi opiskelija

Uusi opiskelija, onnittelut opiskelupaikan johdosta ja tervetuloa monitieteiseen akateemiseen yhteisöömme!

Lukuvuoden 2017-2018 opinnot käynnistyvät pääsääntöisesti pe 1.9. alkavalla ja 8.9. saakka kestävällä orientaatioviikolla. Hammaslääketieteen- ja lääketieteen tutkinto-ohjelmissa ensimmäisen vuosikurssin johdantoperiodi alkaa jo 10.8.2017. Tutustu yleisiin ohjeisiin opiskelun aloittamiseen liittyen, josta löydät tietoa sekä käytännön asioista että yliopisto-opiskelusta. Otathan selvää myös oman tutkinto-ohjelmasi alkusyksyn aikataulusta.

Hakijoita Oulu yliopistoon oli kaikkiaan 10 527 ja heistä 1880 sai opiskelupaikan. Kokonaishakijamäärä kasvoi lähes tuhannella hakijalla viime vuoteen verrattuna. Vieraskielisiin ohjelmiin hakijoita oli 1400 ja heistä 340:lle on tarjottu opiskelupaikkaa. Eniten hakijoita oli kauppatieteiden, lääketieteen sekä kasvatustieteellisen tiedekunnan luokanopettajan koulutukseen, joissa myös aloituspaikkoja on eniten. Suhteessa eniten hakijoita aloituspaikkoihin nähden oli erityispedagogiikan ja logopedian koulutusohjelmiin.

Viimeksi päivitetty: 9.8.2017