Linnanmaan kampuksen 2T parkkipaikka sekä bussipysäkit Yliopisto P ja Yliopisto E poissa käytöstä ja 5.-8.9.

Linnanmaan kampuksen 2T-parkkipaikka ei ole käytössä 5.-8.9. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan järjestämän Vulcanalia-tapahtuman järjestelyiden vuoksi. Tämän lisäksi Erkki Koiso-Kanttilan katu on suljettu yleiseltä käytöltä 6.9. klo 7.00 - 7.9. klo 7.00. Kadun sulkemisen vuoksi myös pysäkit Yliopisto P ja Yliopisto E ovat poissa käytöstä tällä aikavälillä. Lähimmät pysäkit ovat Yliopistonkatu P ja E sekä Ylioppilaskylä P ja E.

Viimeksi päivitetty: 31.8.2017