Maksuton opetus kesäyliopistossa

Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelijat voivat osallistua maksutta seuraaville Oulun yliopiston opintovaatimusten mukaisille kielikursseille sekä tietyille muille kursseille. Opetuksen järjestämisestä vastaa Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikka ja maksuttomuus koskee Oulussa järjestettäviä kursseja. Ks. tarkemmat tiedot kursseista ohesta.

Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelijat voivat osallistua maksutta seuraaville Oulun yliopiston opintovaatimusten mukaisille kielikursseille sekä tietyille muille kursseille. Opetuksen järjestämisestä vastaa Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikka ja maksuttomuus koskee Oulussa järjestettäviä kursseja. Ks. tarkemmat tiedot kursseista alta.

Kielikurssit:
- Arabian peruskurssi I, 5 op
- Arabian peruskurssi II, 5 op
- English Activation Course 2 op
- Espanjan alkeiskurssi I, 4 op
- Espanjan jatkokurssi I, 4 op
- Italian alkeiskurssi I, 4 op
- Italian jatkokurssi I, 4 op
- Japanin kielen alkeiskurssi I, 5 op
- Kiinan kielen peruskurssi I, 5 op
- Portugalin alkeiskurssi, osa I, 4 op
- Ranskan alkeiskurssi I, 5 op
- Venäjän alkeiskurssi I, 5 op

Kielikurssien lisäksi Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelijat voivat osallistua maksutta seuraaviin Oulun toimipaikan järjestämiin Oulun yliopiston opintovaatimusten mukaisiin opintoihin:
- Elokuvatutkimus 25 op
- Filosofia 25 op
- Filosofia 35 op
- Historia 25 op
- Kirjallisuus 25 op
- Suomen kieli 25 op
- Suomi toisena ja vieraana kielenä 25 op
- Suomen kielen rakenne 3 op
- Terveystieteet 25 op
- Terveystieteet 35 op
- Viestintä 25 op
- Yleisen kielitieteen ja fonetiikan peruskurssi 5 op

Kurssikohtaiset tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta: http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/opinnot-lukuvuonna-2017-2018/

Kurssien viimeiset ilmoittautumisajat löytyvät kurssikohtaisista kuvauksista. Kielikursseilla on rajattu osallistujamäärä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tehdään sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy kurssikohtaisista tiedoista. Muista merkitä ilmoittautumiseesi tiedekuntasi ja koulutusohjelmasi. Opintojen perumis- tai keskeyttämistapauksissa noudatetaan kesäyliopiston normaalia perumiskäytäntöä. Oulun yliopisto ei korvaa perumismaksua, vaan se tulee opiskelijan itsensä maksettavaksi.

Viimeksi päivitetty: 5.9.2017