Opintotuen enimmäistukiaika korkeakouluopinnoissa

Opintotuen enimmäistukiaikasi riippuu tutkintosi laajuudesta ja siitä, milloin olet aloittanut ensimmäiset korkeakouluopintosi. Opintojen aloittaminen lasketaan siitä, milloin olet ilmoittautunut ensimmäisen kerran läsnä olevaksi korkeakouluun. Voit selvittää käyttämäsi ja jäljellä olevat korkeakoulutukikuukaudet Kelan asiointipalvelun tukikuukausikyselyn avulla, jos olet saanut opintotukea tänä vuonna tai kahden viime vuoden aikana (Opintotuki > Tukikuukaudet > Tukiaika).

Viimeksi päivitetty: 6.9.2017