Osallistu liiketoimintaosaamisen verkko-opintokokonaisuuteen!

Osallistu uuteen liiketoimintaosaamisen valtakunnalliseen verkko-opintokokonaisuuteen! LITO toteutetaan kymmenen yliopiston yhteistyönä. Jokaiselle opintojaksolle on saatu mukaan alansa johtavia asiantuntijoita kertomaan yritystoiminnan ja laajemminkin talouden ilmiöistä. Opintojaksoilla perehdytään siihen miten yritykset toimivat ja toisaalta siihen mitkä tekijät niiden toimintaan vaikuttavat. Opetus toteutetaan kokonaan verkossa. Saat itse valita mitkä jaksot suoritat ja näin muodostaa omaan osaamistarpeeseesi sopivan kokonaisuuden. Jos haluat merkinnän kokonaisuudesta, sinun tulee suorittaa vähintään 25 op. Lv. 2017-18 jokaisesta yliopistosta pääsee 30 opiskelijaa kullekin opintojaksolle. Ilmoittautuminen ensimmäiseen opintojaksoon on jo käynnissä WebOodissa. Lisätietoja kauppakorkeakoulun www-sivulta  ja WebOodin opinto-oppaasta.

Viimeksi päivitetty: 8.9.2017