Tekniikan päivät - Terveydeksi!

Perjantai, marraskuu 24, 2017 - 09:00 - Lauantai, marraskuu 25, 2017 - 17:00

Tekniikan päivät tarjoaa ajankohtaisen katsauksen yksilöllisen terveyden, data-analytiikan ja tekoälyn sekä tulevaisuuden terveydenhoidon mahdollisuuksiin. Tule kuuntelemaan tutkijoita ja asiantuntijoita sekä kyselemään ja kokeilemaan erilaisia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä laitteita ja sovelluksia. 24.11. Kontinkankaan kampuksella järjestettävän tutkimus- ja innovaatiopäivän jälkeen Tekniikan päivät jatkuu 25.11. Terveystori-yleisötapahtumalla kauppakeskus Valkeassa. Perjantain tapahtumaan osallistuvien tulee ilmoittautua mukaan ennakkoon.

Katso tapahtuman ohjelma ja ilmoittaudu mukaan: http://tekniikanpaivat.fi/oulu/

Tekniikan päivät on Tekniikan Akatemian (TAF) koordinoima kansallinen tapahtumakokonaisuus, joka toteutetaan vuonna 2017 Oulun lisäksi Otaniemessä, Turussa ja Tampereella. Oulun tapahtuman toteuttajina ovat Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu yhteistyössä BusinessOulun kanssa.

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin