Arto Maaninen yhteistyösuhteiden vararehtoriksi

Oulun yliopiston hallitus on valinnut yliopiston uudeksi yhteistyösuhteista vastaavaksi vararehtoriksi filosofian tohtori Arto Maanisen.

Maaninen siirtyy tehtävään Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:stä, missä hän on vastannut muun muassa tietointensiivisten tuotteiden ja palveluiden tutkimuksesta. Hän on toiminut VTT:ssä eri tehtävissä vuodesta 2002.

Maaninen on väitellyt Oulun yliopistossa epäorgaanisen kemian alalta vuonna 1999. Hänellä on kokemusta yliopistollisista tehtävistä ja akateemisten lopputöiden ohjauksesta ja arvioinnista. Maanisen julkaisu- ja patenttitoiminta on laajaa. Hän on myös epäorgaanisen kemian dosentti.

Yhteistyösuhteiden rehtorin tehtävää haki määräaikaan mennessä kymmenen henkilöä, joista rehtori haastatteli kolmea.

Arto Maanisen toimikausi yhteistyösuhteiden rehtorina alkaa 1.12.2017 ja päättyy 31.12.2022.

Viimeksi päivitetty: 12.10.2017