Tekniikan päivät kutsuu terveysteknologiasta kiinnostuneita 24.-25.11.

Terveydeksi! -teemainen, maksuton ja kaikille avoin Tekniikan Päivät kutsuu kuulemaan alan asiantuntijoita sekä kokeilemaan terveysteknologian sovelluksia 24.-25.11.2017.

Tapahtuman biohakkerointi-aiheinen avaus kuullaan itsensä mittaamisen mestari, teknologia-asiantuntija ja biohakkeri Teemu Arinalta perjantaina 24. marraskuuta Kontinkankaan kampuksella. Perjantain ohjelma jatkuu toimittaja Juuso Pekkisen (Yle Puhe) juontamana yksilölliseen terveyteen, tekoälyyn ja tulevaisuuden terveydenhoidon mahdollisuuksiin liittyvillä asiantuntijapuheenvuoroilla. Päivän aikana kuullaan mm. Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun huippututkijoita, sekä yrityspuheenvuoroja.

Asiantuntijapuheenvuorojen ohessa perjantain tapahtuman toiminnallisilla yrityspisteillä pääsee kokeilemaan ajankohtaisia terveysteknologiatuotteita. Tapahtuman yhteydessä on myös mahdollisuus sopia tapaamisia samoista teemoista kiinnostuneiden kanssa Brella-työkalun avulla.

Perjantain 24.11. ohjelma Kontinkankaan kampuksella on suunnattu erityisesti tutkijoille ja yrityksille, mutta avoin kaikille kiinnostuneille. Perjantain tapahtumaan on ilmoittauduttava etukäteen, 15.11. mennessä. Tapahtumassa on kahvitarjoilu.

Lauantaina 25.11. Tekniikan päivät jatkuu yleisötapahtumalla kauppakeskus Valkeassa. Lauantain ohjelmassa on niin ikään asiantuntijapuheenvuoroja, yritysten toiminnallisia pisteitä sekä terveystietoihin liittyvä, Juuso Pekkisen juontama paneelikeskustelu otsikolla Mitä tietoja minusta kerätään ja mihin niitä hyödynnetään? Lisäksi kävijöille on tarjolla mm. Oamkin ensihoitajaopiskelija elvytysnäytös sekä Oamkin fysioterapeuttiopiskelijoiden tekemiä kehonkoostumusmittauksia. Lauantain tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.

Ohjelma: http://tekniikanpaivat.fi/oulu/

Ilmoittautuminen 24.11. tapahtumaan: http://www.oamk.fi/tapahtumia/tekniikan-paivat-2017-ilmoittautuminen/

Tekniikan päivät -tapahtuman järjestäjinä Oulussa toimivat Oulun innovaatioallianssin OuluHealth-ekosysteemi, Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu yhteistyössä Tekniikan Akatemia TAF:n kanssa.

Viimeksi päivitetty: 7.11.2017