Ystävänpäivän ajelu Oulusporalla Helsingissä

Keskiviikko, helmikuu 14, 2018

Tervetuloa Ystävänpäivän ajelulle

Oulun yliopisto on mukana Helsingissä liikkuvassa Oulusporassa. Järjestämme ystävänpäivän iltana ohjelmallisia ajeluita pääkaupunkiseudun lukiolaisille sekä maisteriohjelmista kiinnostuneille hakijoille.

Ystävänpäivän ajelu Oulusporalla sisältää innostavia opiskelijatarinoita, Sita Salmisen meet & greetin ja pientä naposteltavaa. Ajelun aikana sinulla on mahdollisuus kysellä Oulun yliopistossa opiskelemisesta suoraan opiskelijoilta itseltään. Lisäksi saat vielä lähtiessä mukaan lahjakassin, josta löytyy muun muassa #unioulu-lehti ja Finnkinon sarjalippu.

Ouluspora ajaa keskiviikkona 14.2. kolme tunnin mittaista ajelua klo 17, 18 ja 19.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Paikkoja on rajallinen määrä.

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti

Ouluspora, Helsingin keskusta

Tapahtuman osoite