Talousfoorumi: Suomen historia ja tulevaisuus - yhteiskunnan ja talouden menestystekijät ja kipupisteet

Tiistai, helmikuu 20, 2018

Pääjohtaja Erkki Liikanen tarkastelee yhteiskunnan ja talouden menestystekijöitä ja kipupisteitä Suomen historian, nykyisyyden ja tulevaisuuden näkökulmasta.

Suomi yhteiskuntana ja Suomen talous ovat nähneet viime vuosikymmenien kuluessa monenlaisia aikoja. Lähimenneisyyttämme ovat leimanneet talouden näkökulmasta haasteelliset vuodet, ja parhaillaan elämme kasvun aikaa. Suomalainen yhteiskunta on saanut tuntea globaalien megatrendien vaikutukset niin kotimaan kamaralla kuin kansainvälisilläkin markkinoilla.

Tule mukaan Martti Ahtisaari Instituutin iltapäiväkahveille kuulemaan Erkki Liikasen ajatuksia yhteiskunnan ja talouden menestystekijöistä ja kipupisteistä. Martti Ahtisaari Instituutti täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja tapahtuma kuuluu juhlavuoden tapahtumasarjaan.

Tapahtuma: Talousfoorumi 20.2.2018: Suomen historia ja tulevaisuus - yhteiskunnan ja talouden menestystekijät ja kipupisteet

Paikka: Saalastinsali, Pentti Kaiteran katu 1, Oulun yliopisto (Huom! muuttunut paikka)

Aika: klo 14.30-16.15. Kahvitarjoilu alkaa klo 14.00.

Ilmoittaudu 15.2. mennessä tästä linkistä.

Katso lisää www.mai.fi

Lisää kalenteriin