Tarjolla lisää Demola –projektikursseja

Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun järjestämiä Demola –projektikursseja yrityksille, opiskelijoille ja asiantuntijoille pidetään tänä vuonna neljä kertaa aikaisemman kahden sijaan.

”Aloite projektien määrän lisäämisestä tuli yrityksiltä, joille neljännesvuosittain järjestettävät projektikurssit sopivat paremmin. Yritykset ovat todenneet Demola –projektit todella hyödyllisiksi”, kertoo Demola Oulun fasilitaattori Simo Kekäläinen Oulun yliopistosta.

Demolassa korkeakoulujen opiskelijat ja asiantuntijat muodostavat yhdessä yritysten edustajien kanssa monialaisia projektiryhmiä, jotka ratkovat yritysten antamia todellisia kehittämishaasteita. Opiskelijoille Demola tarjoaa ainutlaatuisen ikkunan työelämään ja kansainväliseen projektityöskentelyyn, opintopisteitä sekä parhaassa tapauksessa ansaintamahdollisuuksia.

Demola –projektikurssit kestävät 8-9 viikkoa. Tämän vuoden ensimmäinen projektikurssi on parhaillaan käynnistymässä. Opiskelijahaku kevään toiseen Demola –projektikurssiin alkaa helmikuun lopussa ja se starttaa 21.3.

Yrityskumppanien haku on avoinna koko ajan. Yritykset voivat neuvotella vielä maaliskuussa alkavista projekteista sekä syksyn kierroksille tulevista.

Demola Oulu

Esittelyvideo Demolasta