Musiikkia Draculan maasta kasvitieteellisessä puutarhassa

Maanantai, maaliskuu 19, 2018

Oulun yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa järjestetään seuraava Music in Botanical -sarjan konsertti maanantaina 19. maaliskuuta. Eri vuodenaikoina järjestettävän kansainvälisen sarjan tämänkertaisessa ”Greetings from Dracula” -konsertissa on suuressa roolissa 100-vuotiaan Romanian eri maakuntien kuten Transilvanian musiikki. Ilmeikkään konsertin monipuolisessa ohjelmistossa on myös erityylistä musiikkia monista Euroopan maista yli 500 vuoden ajalta.

Yhteistyössä Bukarestin Romanian kulttuuri-instituutin kanssa järjestettävän konsertin esiintyjät ovat romanialaissyntyiset virtuoosit ja entisen kotimaansa johtavat lähettiläät sellisti Adrian Mantu ja panhuilisti Julian Pusca yhdessä harmonikkataiteilija Timo Kinnusen kanssa, joka on myös konserttisarjan taiteellinen johtaja.

Tällä kertaa konsertti pidetään pyramidikasvihuone Juliassa ja kahvin ja virvokkeiden myynnistä väliajalla vastaa Naisten Pankki.

Tiistaina 20.3. konsertin taiteilijat pitävät myös luennon Romanian musiikista Oulun kaupunginkirjastolla.

Konsertin kesto noin kaksi tuntia väliaikoineen.

Liput 10 euroa, käteismaksu.

Info, varaukset ja tiedustelut: SMS / tekstiviestillä puh. 0294 481 580

Lisätietoja: