Yliopisto tarjoaa yli 40 kesäsetelipaikkaa

Oulun kaupunki tarjoaa 15–17-vuotiaille nuorille kesäseteleitä, joiden avulla nuoret voivat hakea tuettua kesätyötä Oulun seudun organisaatioista. Kesäsetelityö kestää tyypillisesti kaksi viikkoa.

Oulun yliopisto tarjoaa tänä kesänä yli 40 kesäsetelipaikkaa. Osaan paikoista on jo löytynyt tekijä, mutta suurin osa paikoista on parhaillaan haettavissa. Nopeus on valttia, sillä työntekijät palkataan sitä mukaa, kun sopiva hakija löytyy.

Kesäsetelityöntekijöitä palkataan eri tiedekuntiin ja yksiköihin.

”Työtehtävät vaihtelevat yksiköstä riippuen. Samalla ne tarjoavat hyvän tilaisuuden tutustua johonkin tiettyyn alaan ja Oulun yliopistoon mahdollisena tulevana opiskelupaikkana”, sanoo henkilöstöasiantuntija Heidi Huttunen.

Lisätietoja tehtävistä antavat yksiköiden yhteyshenkilöt, jotka ilmenevät hakuilmoituksesta.

Oulun yliopiston kesäsetelipaikat kaupungin sivuilla

Lisätietoa kesäsetelistä

Viimeksi päivitetty: 28.3.2018