Yhdessä yrittämään! Tilaisuus korkeakoulujen ja yrittäjien yhteistyön kehittämiseksi

Tiistai, huhtikuu 24, 2018

Tule keskustelemaan korkeakoulujen ja yritysten välisen yhteistyön hyvistä käytännöistä, toiminnan vaikuttavuudesta, opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden työelämävalmiuksista sekä siitä, kuinka yritysyhteistyöllä voitaisiin kehittää Oulun alueen vetovoimaa ja kilpailukykyä. Tilaisuuden järjestävät yhdessä kansallinen koulutuksen arviointikeskus Karvi, Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry, Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI ry ja Suomen Yrittäjät.

Aika ja paikka: 24.4. klo 15–18 Tellus Innovation Arena

Tilaisuus on osallistujille maksutton. Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta osoitteessa http://bit.ly/yhdessa_yrittamaan. Lähetämme ilmoittautuneille vahvistusviestin sekä lisämateriaalina kuvaukset hankkeista.

Yhdessä yrittämään! -tilaisuudet ovat osa Karvin Yrtti-arviointia sekä Arenen, UNIFI:n ja Suomen Yrittäjien PK-yrittäjien ja korkeakoulujen yhteistyö ja yritysyhteistyön vaikuttavuus -hanketta ja niiden vaikuttavuustyötä. Tilaisuuksissa tuotetaan aineistoa Yrtti-arvioinnin tarpeisiin sekä ammattikorkeakouluille ja yliopistoille suunnattujen yrittäjyyssuositusten laatimiseen.

Tervetuloa!

Lisätietoja tilaisuuksista antavat:
Arviointisuunnittelija Raisa Hievanen, Karvi, raisa.hievanen@karvi.fi, p. 029 533 5542
Asiantuntija Eerikki Vainio, Arene ry, eerikki.vainio@arene.fi, p. 040 060 6540

Lisää kalenteriin