Finland-Japan workshop: The next generation medical engineering in biomaterials

Sunnuntai, kesäkuu 17, 2018 - Torstai, kesäkuu 21, 2018

Suomalaisten ja japanilaisten tutkijoiden kolmas yhteinen biomateriaalikokous järjestetään Oulussa 17.-21.6. 2018. Kokous käsittelee lääketieteessä käytössä olevia biomateriaaleja. Ohjelmassa on luentoja mm. implanttien ja biomateriaalien kliinisestä käytöstä, materiaalien mekaanisista ja kemiallisista ominaisuuksista sekä materiaalien sekä niiden solu- ja kudosvaikutuksista. Ohjelmassa on lisäksi tutkimuksen tuotteistamisen ja kaupallistamisen näkökulma.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille ilmoittautuneille ja se sopii osaksi useiden alojen tohtorikoulutettavien yleis- tai alakohtaisia opintoja (mm. yleislääketiede, kardiologia, ortopedia, patologia, lääketieteen tekniikka, solubiologia, materiaalitekniikka, biokemia, immunologia, kuvantaminen, farmakologia ja toksikologia). Ohjelman 24 tuntia luentoja antaa opiskelijoille 1,4 op ja lisäksi osallistujat voivat lähettää ilmoittautumislinkin kautta abstraktin, joiden perusteella valitaan suulliset ja posteriesitykset ( + 1 op). Abstraktien deadline 30.4.2018.

Ohjelma lyhyesti:

17.6. Welcome reception

18.6. Seminar: Clinical problem in implants

19.6. Seminar: From problems to scientific solutions

20.6. Seminar: From scientific solutions to clinical applications

21.6. Panel discussion

Linkki ilmoittautumiseen: https://www.lyyti.fi/reg/Finland_Japan_Workshop

Ennakkoilmoittautumista pyydetään kahvitarjoilun järjestämiseksi.

Lataa abstraktin templaatti täältä.

Lisätietoja: http://ouluhealth.fi/event/finland-japan-workshop-next-generation-medical-engineering-biomaterials/

Tapahtuman yhteyshenkilö: Miho Nakamura, University of Oulu, miho.nakamura(at)oulu.fi

Tapahtuman rahoittavat Suomen Akatemia, Japan Society for Promotion of Science ja Oulun yliopiston Terveys- ja Biotieteiden tohtoriohjelma.

Kuva: Ken Komatsu

Lisää kalenteriin