Festival of Cultures

Keskiviikko, lokakuu 3, 2018

Oulun yliopiston Festival of Cultures -tapahtuma juhlistaa yliopistomme monimuotoisuutta, laajaa kulttuurien kirjoa sekä kattavia partneriverkostojamme. Toivotamme kaikki opiskelijat, henkilökunnan sekä yliopiston ulkopuoliset vierailijat lämpimästi tervetulleiksi! Festivaali tarjoaa suomalaisille ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua yliopistomme kulttuurien kirjoon. Kansainvälisille opiskelijoille se taas antaa tehokkaan väylän integroitua monikulttuuriseen yliopistoympäristöön.

Päivän ohjelmaan kuuluu monipuolinen kattaus esiintyjiä, maiden esittelyitä, paikallisia ruokia, valokuvanäyttelyitä, perinteisten vaatteiden esittelyä ja sovittamista sekä paljon muuta. Kaikki ohjelma on opiskelijoiden suunnittelemaa ja toteuttamaa, joten sisältö tarkentuu myöhemmin.

Festivaali Facebookissa

Kurkkaa täältä, miltä festivaali on näyttänyt aiempina vuosina: vuoden 2017 festivaalin video ja festivaalikuvia

Voit kysyä lisätietoja tai ilmoittaa halusi edustaa omaa kulttuuriasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tellus@oulu.fi. Nähdään lokakuussa!

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti