Lisähaku varhaiskasvatuksen kandidaattiohjelmaan

Oulun yliopisto hakee syyskuun lisähaulla opiskelijoita varhaiskasvatuksen kandidaattiohjelmaan.

Paikkoja on avoinna 12. Opinnot on suunnattu hakijoille, joilla on suoritettuna kasvatustieteen tai varhaiskasvatustieteen perusopinnot tai muu yliopistollinen opintokokonaisuus. Hakuaika koulutukseen alkaa 5.9.2018 ja päättyy 19.9. kello 15.

Varhaiskasvatuksen tutkinto-ohjelman opiskelijoista valmistuu pienen lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen pedagogisia asiantuntijoita kasvatuksen, opetuksen, koulutuksen ja kehittämisen tehtäviin. Koulutus tarjoaa pätevyyden toimia varhaiskasvatuksen opettajana, esimerkiksi esiopetuksessa.

Koulutus edellyttää opiskelijalta pääosin kokopäiväistä opiskelua 3.12.2018 alkaen. Opetusta voi ajoittua myös ilta-, viikonloppu- ja kesäajalle. Koulutukseen hyväksytyt laativat henkilökohtaisen opintosuunnitelman, jossa voidaan lukea hyväksi aikaisemmin suoritettuja korkeakouluopintoja. Hyväksiluvuista riippuen opinnot on mahdollista suorittaa 2–3 vuodessa.

Varhaiskasvatuksen koulutusmääriä lisätään parhaillaan koko Suomessa. Etenkin Pohjois-Suomen kunnissa yliopistollisen koulutuksen saaneita ammattilaisia on vaikea löytää varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin.

Lisätietoja: www.oulu.fi/syyshaku

Lue lisää: Oulun yliopisto lisää merkittävästi lastentarhanopettajakoulutuksen opiskelupaikkoja

Viimeksi päivitetty: 20.8.2018