Tekniikan torstai: Kiertotalous – erikoisteemana elintarviketeollisuus

Torstai, marraskuu 22, 2018

Tervetuloa Tekniikan torstain Kiertotalous-seminaariin, jonka erikoisteemana on elintarviketeollisuus. Tilaisuudessa tehdään katsaus alojen tutkimukseen sekä keskustellaan tulevaisuuden suuntauksista ja mahdollisuuksista.

Kaupallistaminen on tehokkain keino saada tieteen tuloksilla vaikuttavuutta. Tekniikan torstain keskustelussa ja jatkokehityksen suunnittelussa mukana ovat myös Oulun innovaatioallianssin ketterän kaupallistamisen asiantuntijat.

Seminaarin puheenjohtajana ja moderaattoreina toimivat lehtori Jukka Hiltunen Oulun yliopistosta ja Business Kitchenin asiantuntijat.

Alustava ohjelma

8.30–8.50
Aamukahvit

8.50–9.00
Tilaisuuden avaus 

9.00–9.15
BiotAsk-hanke
Hanna Valkama, tohtorikoulutettava, ympäristö- ja kemiantekniikka, Oulun yliopisto

9.15–9.30
Elyke-hanke
Marja-Liisa Järvelä, projektipäällikkö, luonnonvara-ala, OAMK Oy

9.30–9.45
Suomalaisen naudanlihatuotannon ympäristövaikutukset ja niiden väheneminen
Sanna Hietala, tutkija, energia- ja ympäristötekniikka, Oulun yliopisto, LUKE

9.45–10.00
Marjojen hyödyntäminen elintarviketeollisuudessa (alustava otsikko)
Nora Pap, TkT, LUKE, Oulun yliopisto 

10.00–10.15
Älykäs päätöksenteon tukijärjestelmä henkilökohtaiseen ravitsemusneuvontaan
Petri Heinonen, projektipäällikkö, NutriFlow, Oulun yliopisto

10.15–10.30
Mallinnus apuna kasvitautien torjunnassa
Outi Mäyrä, tohtorikoulutettava, säätötekniikka, Oulun yliopisto

10.30–10.50
Ruokahävikin hallinta erilaisilla hankkeistuksilla (alustava otsikko)
Irja Ruokamo, ohjelmapäällikkö, Iin Micropolis Oy

10.50–11.30
Loppuyhteenveto ja keskustelu
Moderaattorit, Oulun yliopisto, Business Kitchen

Valitettavasti päällekkäisyyksistä johtuen etäyhteyttä ja esitysten nauhoituksia ei pystytä järjestämään.
 

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti

Business Kitchen, Tellus Innovation Arena

Tapahtuman osoite

Erkki Koiso-Kanttilan katu, Linnanmaa, Oulu

Takaisin tapahtumiin

Viimeksi päivitetty: 8.11.2018