Opiskelijakeskus

Opiskelijakeskukseen on koottuna keskeiset yliopistotason palvelut opiskelijoille. Palvelut ovat tarjolla perus- ja jatko-opiskelijoille sekä vaihto-opiskelijoille ja avoimen yliopiston opiskelijoille.

Aukioloajat: Opiskelijakeskuksen 1. kerroksen aulatila KE1020 on avoinna ma-pe klo 9-15. Palveluiden aukioloajat vaihtelevat ja osaan palveluista on ajanvaraus. Opiskelijakeskuksen aulatilan aukiolosta poikkeavat aukioloajat löydät tummennetulla palvelujen yhteydestä.

Sijainti:
- Opiskelijakeskus sijaitsee Linnanmaan kampuksella Opintokadulla. Suurin osa palveluista sijaitsee 1. kerroksen aulatilassa KE1020 (kartalla Student Center), osa palveluista on opiskelijakeskuksen 2. kerroksessa.
- Käyntiosoite: Erkki Koiso-Kanttilan katu, 2T-ovi

Postiosoite:
Koulutuspalvelut/Opiskelijakeskus
PL 8100
90014 Oulun yliopisto

Opiskelijakeskuksen tiloissa toimii myös kaivannaisalan tiedekunnan sekä luonnontieteellisen tiedekunnan koulutuksen lähipalvelu (avoinna klo 9-15). Koulutuksen lähipalveluissa on poikkeuksia aukioloaikoihin kesällä 2017, lue lisää.

 

Palvelut vuoronumerolla:


Palvelut ilman vuoronumeroa:

Opiskelijakeskuksen palvelut tuottavat koulutuspalvelut, tietohallintopalvelut, täydentävien opintojen keskus sekä tutkijakoulu UniOGS.

Viimeksi päivitetty: 11.8.2017